Nuku yösi rauhassa, murehtimatta kotisivuistasi!

WP-ylläpito alkaen 19€ / kk + alv

Jos haluat käyttää arvokasta aikaasi muuhunkin kuin kotisivujesi päivittämiseen ja valvomiseen, niin ylläpitopaketti on siihen juuri oikea valinta. Voit jättää ylläpidon minun käsiin, pidän kotisivuistasi hyvää huolta! Ylläpito on erittäin tärkeää myös kotisivujen toimivuuden kannalta!

Mitä kaikkea WP-ylläpitoon kuuluu?

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On erittäin tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Erittäin moni WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla.

Otan automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi ennen muutoksien tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Voisinko olla jotenkin avuksi?

Ota yhteyttä

Minulle voit soittaa, laittaa sähköpostia tai vaikka WhatsAppia! Parhaiten minut saa kiinni arkisin klo 12 – 18 välillä. Jos en pääse heti vastaamaan, niin soitan takaisin mahdollisimman pian!

Petteri Sirviö

Jätä yhteydenottopyyntö

© Copyright 2022 Mainio Design - All Rights Reserved
Avaa WhatsApp